کد خبر : 1869
تاریخ انتشار : شنبه 14 مرداد 1402 - 15:11

مدیرخدمات فنی و مهندسی پتروشیمی پارس:

پروپیلن خاوریار صنعت پتروشیمی ایران است/ داغی بازار پلیمرهای پتروشیمی پارس تا سال ۲۰۵۰ + فیلم

پروپیلن خاوریار صنعت پتروشیمی ایران است/ داغی بازار پلیمرهای پتروشیمی پارس تا سال ۲۰۵۰ + فیلم
از آنجایی که «PP» محصول نهایی محسوب می‌شود؛ روی بازار این محصول مطالعات کارشناسی بسیاری انجام شده تا بتوانیم بهترین پلیمرهایی که تا سال 2050 بازار خوبی برای فروش دارند را داشته باشیم.

انرژی پرس_تکمیل زنجیره ارزش مهم‌ترین چالش صنعت پتروشیمی ایران است؛ زنجیره ارزشی که درصورت تکمیل آن ارزش افزوده بسیار بالایی برای این صنعت و خودکفایی در تولید بسیار از محصولات را درپی خواهد داشت. تاکنون صنعت پتروشیمی روی خوشی به تکمیل زنجیره ارزش نشان نداده است اما در میان نیز اندک شرکت‌های پتروشیمی به سوی تکمیل زنجیره ارزش حرکت کرده‌اند. پتروشیمی پارس یکی از همین شرکت‌هاست. سیاوش میرحاجی، مدیرخدمات فنی و مهندسی پتروشیمی «پارس» در گفت‌وگو با «انرژی پرس» در این‌باره گفت: از محصول پروپیلن به‌عنوان خاوریار صنعت پتروشیمی یاد می‌کنند. باتوجه به اینکه سودآوری و ارزش افزوده تبدیل پروپان به پروپیلن بسیار بالاست، در پتروشیمی «پارس» به‌دنبال اجرای این طرح و تکمیل زنجیره ارزش آن هستیم. به اعتقاد من هنر و توانمندی مدیران صنعت پتروشیمی پس از تعریف پروژه‌های «PDH/PP » این است که پروپلین را به چه محصول نهایی با ارزشی تبدیل می‌کنند.

میرحاجی ادامه داد: شهریورماه سال گذشته پروژه «PDH/PP» کلنگ‌زنی شد. این پروژه با ظرفیت تولید ۶۰۰ هزار تن پروپیلن به عنوان محصوب میانی و محصول نهایی آن ۵۰۰ هزار تن پلی پروپیلن و ۱۰۰ هزار تن است. باتوجه به اینکه پتروشیمی پارس در باراز سرمایه، اعتبار مالی خوبی دارد و محصولات آن نیز صادر می‌شوند، تامین مالی پروژه نسبت به بسیاری از پتروشیمی‌ها، راحت‌تر بود. در این مدت طرح‌های مطالعات مفهومی پروژه انجام شده، پس از آن نیز مناقصه برگزار و پیمانکاران پروژه مشخص شده‌اند. دو شرکت ایرانی در قالب کنسرسیوم در این پروژه حضور دارند.

بیشتر بخوانید:  سود۴۰ میلیون دلاری با تولید پلی‌پروپیلن/ارغوان گسترایلام اسفند ماه راه‌اندازی می‌شود+ فیلم

او گفت: از آنجایی که «PP» محصول نهایی محسوب می‌شود؛ روی بازار این محصول مطالعات کارشناسی بسیاری انجام شده تا بتوانیم بهترین پلیمرهایی که تا سال ۲۰۵۰ بازار خوبی برای فروش دارند را داشته باشیم چراکه کپی کردن از پلیمرهای موجود در بازار راحت‌ترین کار ممکن است اما در آینده از رده خارج می‌شوند و بازاری ندارند.

 

 

فیلم کامل این گفت‌وگو به زودی منتشر می‌شود.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.