کد خبر : 16637
تاریخ انتشار : پنجشنبه 7 تیر 1403 - 10:15

خواص تغذیه‌ای کشک

خواص تغذیه‌ای کشک
کشک یکی از مواد غذایی محبوب و سنتی ایرانی است که به دلیل خواص تغذیه‌ای برجسته‌ای که دارد، به عنوان یک منبع غنی پروتئین شناخته می‌شود.

به گزارش انرژی پرس، در این مقاله، به بررسی محتوای پروتئین کشک و مزایای مصرف آن خواهیم پرداخت.

پروتئین در کشک
کشک به طور کلی از شیر تخمیر شده یا فرآوری شده به دست می‌آید و محتوای پروتئین آن می‌تواند متفاوت باشد. به طور میانگین، هر ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۱ گرم پروتئین دارد. این مقدار می‌تواند بسته به روش تهیه و نوع کشک (مانند کشک خشک یا کشک مایع) تغییر کند.

جدول ارزش غذایی کشک

ترکیبات میزان
کالری ۳۷۸
آب ۶ گرم
پروتئین ۱۱ گرم
کربوهیدرات ۸.۰۷ گرم
چربی ۷.۱ گرم
کلسیم ۴۳۰ میلی گرم
آهن ۲ میلی گرم

مزایای پروتئین کشک
پروتئین موجود در کشک فواید مختلفی می تواند برای بدن داشته باشد. برخی از مزایای مصرف کشک عبارتست از:

منبع غنی پروتئین: کشک به دلیل محتوای بالای پروتئین، می‌تواند به عنوان یک مکمل غذایی مناسب برای تأمین نیازهای پروتئینی بدن محسوب شود.

حاوی کلسیم: علاوه بر پروتئین، کشک منبع خوبی از کلسیم است که برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است.

تقویت سیستم ایمنی: پروتئین‌ها و دیگر مواد مغذی موجود در کشک می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.

سخن پایانی
کشک به عنوان یک منبع غنی پروتئین، نه تنها می‌تواند به تأمین نیازهای تغذیه‌ای بدن کمک کند، بلکه با داشتن مزایای متعدد دیگر، می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد. بنابراین، گنجاندن کشک در برنامه غذایی می‌تواند به بهبود سلامت عمومی بدن کمک کند.

منبع: مثبت سبز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.