کد خبر : 23594
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 آبان 1403 - 16:57

مجارستان به دنبال ادامه دریافت نفت روسیه از خط لوله دروژبا

مجارستان به دنبال ادامه دریافت نفت روسیه از خط لوله دروژبا
وزیر امور خارجه مجارستان اعلام کرد خط لوله دروژبا همچنان مسیر اصلی واردات نفت خام این کشور از روسیه خواهد بود.
به گزارش انرژی پرس، به نقل از خبرگزاری رویترز، پیتر سیارتو روز پنجشنبه (۱۰ آبان) پس از مذاکره با سرگئی لاوروف، همتای روسی خود، در حاشیه کنفرانسی اعلام کرد خط لوله دروژبا همچنان مسیر اصلی واردات نفت خام این کشور خواهد ماند.

این خط لوله نفت خام روسیه را از طریق بلاروس و اوکراین به مجارستان و اسلواکی منتقل می‌کند.

پس از توقف حمل‌ونقل محموله‌های نفتی روسیه به‌دلیل قرار گرفتن شرکت لوک‌اویل روسیه در ماه ژوئن در فهرست شرکت‌های تحریمی اوکراین، ماه گذشته عرضه به پالایشگاه‌های شرکت انرژی ام‌اوال مجارستان از سر گرفته شد.

برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر عضو اتحادیه اروپا، مجارستان به‌دنبال حفظ روابط نزدیک سیاسی و تجاری با روسیه و وابستگی به انرژی این کشور است.

مجارستان همراه با اسلواکی و جمهوری چک به‌دلیل نداشتن جایگزین، از تحریم اتحادیه اروپا علیه نفت روسیه مستثنا شده‌اند، اما اتحادیه اروپا از این کشور خواسته است منابع خود را متنوع سازد.

سیارتو با انتشار ویدئویی در حساب فیسبوک گفت که مجارستان ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن نفت خام را از طریق خط لوله دروژبا وارد کرده است و به واردات نفت از خط لوله ادامه می‌دهد.

سیارتو همچنین افزود: در زمینه عرضه نفت خام، خط لوله دروژبا همچنان مسیر اصلی خواهد بود، زیرا آزمایش‌های انجام‌شده روی خط لوله آدریاتیک حاکی از کمبود ظرفیت این خط لوله است.

شرکت جاناف کرواسی که اجرای خط لوله آدریاتیک را در اختیار دارد، در پاسخ به پرسش‌های رویترز اعلام کرد آزمایش‌های مکرر روی جریان نفت خام در این خط لوله سالانه اطلاعات دقیقی را درباره ظرفیت واقعی، قابل‌اعتماد و ایمن این خط لوله به سمت مرز مجارستان ارائه می‌دهد.

بنا بر اعلام این شرکت، این آزمایش‌ها آمادگی شرکت جاناف را برای تضمین کامل عرضه به دو پالایشگاه شرکت ام‌اوال مجارستان تأیید کرده است.

سیارتو همچنین گفت: مجارستان در سال جاری میلادی ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز روسیه را با لوله ترک‌استریم وارد کرده است.

وی با اشاره به ساخت نیروگاه هسته‌ای توسط شرکت روس‌اتم، اظهار کرد: قرارداد ساخت این پروژه در سال ۲۰۱۴ بدون برگزاری مناقصه به شرکت روس‌اتم واگذار شد و سال‌ها به تعویق افتاد.

منبع: شانا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.