تولید تمامی اوره سازان پایین آمد
نبرد آبان ماه اوره سازان در درآمد؛ پیروزی پتروشیمی خراسان و شکست پتروشیمی کرمانشاه +اینفوگرافیک
به گزارش اختصاصی انرژی پرس، گزارش آبانماه پتروشیمیهای تولیدکننده «آمونیاک و اوره» نشان داد که تمامی پتروشیمیهای این گروه در تولید عملکرد ضعیفی داشتند. با این وجود اما پتروشیمی خراسان توانست تا حدودی کاهش تولید خود را کنترل کند.
همچنین این پتروشیمی در درآمدزایی نیز بهتر از سایر رقبا بود و نام خود را در ابتدای فهرست رشد درآمدزایی قرار داد. با این حساب باید خراسان را برنده میدان رقابت اورهسازان در آبان لقب داد.
وضعیت صنعت اوره در آبانماه
گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمیهای پردیس، شیراز، خراسان و کرمانشاه که «آمونیاک و اوره» تولید میکنند منتشر و تکلیف درآمدزایی این صنعت در آبانماه مشخص شد. نگاهی به ارقام گزارشهای این صنعت نشان میدهد، بر خلاف ماه گذشته سه شرکت از پتروشیمیهای این گروه در آبان موفق به افزایش درآمد خود شدهاند.
گفتنیست چهار پتروشیمی تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در آبانماه امسال موفق به کسب درآمد هفت هزار و ۹۶۴ میلیارد تومانی شدند. مقایسه این عدد با مجموع درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی مهر خبر از رشد ۵.۵ درصدی این رقم میدهد.
همچنین باید گفت مجموع درآمد شرکتهای صنعت «آمونیاک و اوره» در آبانماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۲ درصد افزایش داشته است. انرژی پرس در این گزارش گزارش عملکرد ماهانه شرکتهای فعال در زمینه تولید «آمونیاک و اوره» را بررسی کرده است.
بیشترین افزایش درآمد پتروشیمیها در آبانماه ۱۴۰۳
بررسی و مقایسه گزارشهای فعالیت ماهانه پتروشیمیهای تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در آبانماه امسال نشان میدهد، پتروشیمی خراسان در این ماه بهترین عملکرد را از نظر رشد درآمد داشته است. چرا که درآمد این پتروشیمی از ۵۶۷ میلیارد تومان در آبانماه سال گذشته با رشد حدود ۲۹ درصدی به ۷۲۹ میلیارد تومان در آبانماه امسال رسیده است.
پتروشیمی شیراز نیز توانست درآمد آبانماه خود را حدود ۲۱ درصد افزایش دهد و این رقم را از دو هزار و ۲۹۵ میلیارد تومان در آبان سال گذشته به دو هزار و ۷۷۴ میلیارد تومان در این ماه برساند. البته این عدد نسبت به ماه گذشته افت کرده است.
همچنین پردیس نیز به عنوان بزرگترین اورهساز بورس، درآمد آبان خود را حدود ۱۵ درصد بالا برد و به سه هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان رساند.
در طرف مقابل اما پتروشیمی کرمانشاه مانند ماه گذشته در این ماه نیز کاهش شدیدی در درآمدزایی داشته؛ به طوری که درآمد این پتروشیمی در آبان حدود ۳۱ درصد پایین آمد و به ۶۲۰ میلیارد تومان رسید. همچنین این عدد نسبت به ماه گذشته ۲۲ درصد کاهش داشته است.
بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمیها در آبانماه ۱۴۰۳
در سمت تولید اما روند اورهسازان متفاوت بودو تمامی پتروشیمیهای گروه «اوره و آمونیاک» با کاهش حجم تولید روبهرو شدند. در این میان وضعیت خراسان از سایر پتروشیمی بهتر بود و تنها ۰.۰۳ درصد کاهش تولید داشت.
اما پتروشیمی پردیس در آبان کاهش ۱۶ درصدی تولید را پشت سر گذاشت و بیشترین افت تولید را در این گروه به خود اختصاص داد. همچنین دو پتروشیمی شیراز و کرمانشاه نیز به ترتیب ۱۱.۵ و ۳.۱ درصد کاهش تولید داشتند.
بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی اورهسازان
اما موضوع مهمی که باید در این گزارش به آن اشاره شود این است که پتروشیمی خراسان در هشت ماهه ابتدایی سال جاری یعنی از ابتدای سال تا پایان آبانماه بیشتر از سایر اورهسازان، از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره برده است.
به طوری که این پتروشیمی موفق شد تا آبانماه حدود ۸۰ درصد از ظرفیت اسمی خود را محقق کند. همچنین باید گفت حدود ۷۱ و ۶۳ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه دو پتروشیمی شیراز و کرمانشاه نیز محقق شده است. اما میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی پردیس به دلیل تفاوت در سال مالی با سایر اورهسازان قابل مقایسه نیست.
برچسب ها :آمونیاک و اوره ، اوره سازان ، اوره سازان ایرانی ، پتروشیمی خراسان ، پتروشیمی کرمانشاه ، درآمد اوره سازان ، درآمد پتروشیمی ها ، صنعت پتروشیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰