افت شاخص کل و رشد شاخص هموزن بورس؛
روزهای خوب سهام پتروشیمیهای دهدشت و ممسنی ادامه دارد
به گزارش اختصاصی انرژی پرس، بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته، با افت شاخص کل و رشد شاخص هموزن به تعطیلات رفت. در آغاز معاملات هفته جدید نیز این روند ادامه یافت و شاخصهای اصلی بازار سرمایه، ساز مخالف زدند. این در حالیست که وضعیت معاملات در نمادهای پتروپالایشی رو به افول گذاشت و تعداد نمادهای نزولی در این صنایع افزایش پیدا کرد.
نماگر اصلی بازار سهام در معاملات امروز، پنج هزار و ۱۸۵ واحد معادل ۰.۲۳ درصد کاهش یافت و روی سطح دو میلیون و ۲۵۹ هزار واحدی به کار خود پایان داد. این در حالیست که شاخص کل هموزن در معاملات روز جاری ۰.۰۳ درصد به ارتفاع خود افزود.
در بورس امروز ۷.۱ میلیارد برگه سهم و حق تقدم بین معاملهگران خرید و فروش شد تا ارزش معاملات خرد رقم دو هزار ۹۵۶ میلیارد تومان را به ثبت برساند. مچنین سهامداران حقیقی نیز به خروج سرمایه خود از بازار ادامه دادند و خالص خروج پول حقیقی از بازار امروز به ۸۴ میلیارد تومان رسید.
استقبال حقیقیها از پتروشیمی تندگویان
بررسیها نشان میدهند که در بازار امروز ۱۱ نماد گروه پتروشیمی شاهد رشد قیمت بودند و ۱۸ نماد منفی خوردند. در میان نمادهای صعودی، سهام شرکتهای پتروشیمی دهدشت (دهدشت) با ۲.۹۹ درصد، پتروشیمی ممسنی (ممسنی) با ۲.۴ درصد و پتروشیمی کازرون (کازرو) با ۲.۱۹ درصد، بیشترین بازدهی مثبت را داشتند. از سوی دیگر اما بیشترین افت به نمادهای پتروشیمی فارابی (شفارا) با ۱.۱ درصد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۰.۷۵ درصد و پتروشیمی گلستان (شستان) با ۰.۶۹ درصد رسید.
تابلو سهام پتروشیمی تندگویان (شگویا) نشان میدهد که این نماد در بازار امروز پتروشیمیها دارای بیشترین خروج پول حقیقی به مبلغ ۵.۳ میلیارد تومان بوده است. از سوی دیگر، نماد پتوشیمی کازرون بیشترین ورود پول حقیقی به مبلغ ۵.۳ میلیارد تومان را به خود اختصاص داد.
بیشترین رشد قیمت گروه پالایشی برای کدام نماد بود؟
در معاملات بورس امروز، بخش عمده نمادها پالایشی منفی خوردند تا شاخص این گروه افتی ۰.۳۷ درصدی را رقم بزند. همچنین با خرید و فروش ۱۵۸ میلیون برگه سهم، ارزش معاملات صنعت فرآوردههای نفتی به حدود ۱۰۱ میلیارد تومان رسید و بیشتر از ۲۶ میلیارد تومان پول حقیقی از این صنعت خارج شد.
در معاملات امروز پالایشیها، قیمت پایانی پنج نماد صعودی شد و هشت نماد شاهد افت بودند. در این میان، نمادهای نفت پاسارگاد (شپارس) با ۰.۷۱ درصد، نفت پارس (شنفت) با ۰.۱۴ درصد و پالایش نفت لاوان (شاوان) با ۰.۱۱ درصد بیشترین بازدهی مثبت را ثبت کردند. در طرف دیگر بازار نیز سه نماد پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، تجهیز نیروی زنگان (شزنگ) و پالایش نفت شیراز (شراز) با کاهش قیمت به ترتیب ۰.۸۷ درصد، ۰.۵۹ درصد و ۰.۳۸ درصدی مواجه شدند.
در معاملات امروز، سهام شرکت پالایش نفت اصفهان بیشترین خروج پول حقیقی معادل ۱۰.۶ میلیارد تومان را تجربه کرد. در مقابل اما سهام دو شرکت نفت سپاهان و نفت پارس تنها نمادهای پالایشی بودند که ورود پول حقیقی، آن هم با مبلغی اندک را تجربه کردند.
افت شاخص شیمیایی ادامه دارد
بخش عمده نمادهای گروه محصولات شیمیایی نیز در بازار امروز با افت قیمت مواجه شدند و سبب شدند که شاخص این گروه افتی ۰.۲۴ درصدی را رقم بزند. در بازار روز جاری حدود ۳۳۰ میلیارد تومان سهام شیمیایی معامله شد و خالص خروج پول سهامداران حقیقی از این صنعت نیز از رقم ۲۵ میلیارد تومان عبور کرد.
بررسی تابلو معاملات صنعت محصولات شیمیایی حاکی از آن است که امروز ۲۳ نماد این صنعت سبزپوش شده و ۳۵ نماد در سمت منفی بازار به کار خود پایان دادهاند.
نمادهای گسترش سوخت سبز زاگرس (شگستر) با سه درصد، تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی (شمواد) با ۲.۴۹ درصد و پلی اکریل ایران (شپلی) با ۲.۱ درصد رشد بیشترین افزایش قیمت را در بین همگروهیهای خود رقم زدند. این در حالیست که شرکت بینالمللی محصولات پارس با نماد شپارس شاهد بیشترین افت قیمت در این گروه، معادل ۴.۲۲ درصد بود و نمادهای نیروکلر (شکلر) با ۳.۶۱ درصد و لعابیران (شلعاب) با ۲.۸۶ درصد نیز در ادامه این فهرست قرار گرفتند.
تابلوی معاملات گروه شیمیایی نشان میدهد که نماد گسترش سوخت سبز زاگرس، نه تنها بیشترین رشد قیمت را به خود اختصاص داده، بلکه بیشترین ورود پول حقیقی را نیز تجربه کرده است. چراکه شگستر در بازار امروز ۷.۳ میلیارد تومان پول تازه نفس حقیقی جذب کرده است.
برچسب ها :اخبار بورس ، اخبار بورس امروز ، اخبار پتروشیمی ، بورس ، بورس امروز ، بورس تهران ، پتروشیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰