تامین انرژی برای انتقال آب دریا از منابع تجدیدپذیر انجام میشود
به گزارش انرژی پرس، عیسی بزرگزاده، با اشاره به طرح انتقال آب از دریا برای فلات مرکزی کشور گفت: با افزایش ۱.۱ درجهای دما در نیم قرن اخیر و افزایش میزان تبخیر و تعرق ناشی از آن و با کاهش مستمر میزان بارندگی، بالغ بر ۲۵ میلیارد مترمکعب از میزان منابع آب تجدیدشونده کشور کاهش یافته و به همین دلیل باید از منابع آب نامتعارف برای جبران کاهش آب متعارف کمک گرفت.
وی در بیان اهمیت انتقال آب از دریا گفت: استفاده از منابع آب نامتعارف برای مناطقی که در سند ملی آمایش سرزمین مورد اشاره قرار گرفتهاند، در دستور کار نقشهراه آب کشور است و توسعه خطوط انتقال آب از دریا در ۵ خط مصداق اجرایی شدن این برنامه است.
وی افزود: در نشست گفتوگوهای آبی یکی از مهمترین مباحث حول تأمین انرژی شیرینسازی و انتقال آب از دریا شکل گرفت.
سخنگوی صنعت آب گفت: این دغدغه کارشناسان در بالاترین سطح تصمیمگیری وزارت نیرو مطرح و پس از تعمیق مسئله، مقرر شد تا با توسعه تجدیدپذیرها بخشی از انرژی لازم برای شیرینسازی و انتقال آب دریا در دستور کار قرار گیرد.
بزرگزاده عنوان کرد: بر اساس برآوردها ۵ طرح بهرهبرداری از آب دریا به ظرفیت حدود یک میلیارد مترمکعب، به حدود ۲۰۰۰ مگاوات برق نیاز دارد و بخشی از این انرژی مورد نیاز قرار است از نیروگاههای تجدیدپذیر تأمین شود.
وی ادامه داد: البته این امر بستر انتقال و توسعه فناوریهای تجدیدپذیر نظیر فناوری CSP است که شیرینسازی و تأمین برق انتقال آب را به صورت همزمان در دستور کار قرار میدهد. سخنگوی صنعت آب تأکید کرد: صنعت آب پذیرای کلیه نظرات تکمیلی و انتقادات و پیشنهادات برای بهبود شرایط مدیریت منابع آب در ایران است و کارشناسان میتوانند اظهارنظرهای خود را در محیطی دوستانه و علمی به اشتراک بگذارند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :آب ، انتقال آب دریا ، انرژی تجدیدپذیر ، خطوط انتقال آب ، صنعت آب ، عیسی بزرگ زاده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰