کد خبر : 8777
تاریخ انتشار : دوشنبه 9 بهمن 1402 - 11:14

امضای قرارداد میدان مشترک گازی فرزاد بی

امضای قرارداد میدان مشترک گازی فرزاد بی
گروه پتروپارس و شرکت تأسیسات دریایی ایران قرارداد طراحی، خرید، ساخت، بارگیری و نصب جکت میدان مشترک گازی فرزاد بی را امضا کردند.

به گزارش انرژی پرس به نقل از پتروپارس، قرارداد ساخت جکت میدان گازی فرزاد بی، روز گذشته (یکشنبه، هشتم بهمن‌ماه) توسط فرخ علیخانی، مدیرعامل گروه پتروپارس و حسین شیوا، مدیرعامل شرکت تأسیسات دریایی ایران امضا شد.

بر اساس این قرارداد که با حضور جمعی از  اعضای هیئت مدیره و مدیران ارشد اجرایی و فنی طرفین به امضا رسید، شرکت تأسیسات دریایی ایران به عنوان یکی از شرکت‌های دارای دانش و تجربه در ساخت و نصب سکوهای دریایی، طراحی، خرید، ساخت، بارگیری و نصب جکت میدان‌ مشترک گازی فرزاد بی را عملیاتی می‌کند.

فرخ علیخانی، مدیرعامل گروه پتروپارس در حاشیه امضای این قرارداد با اشاره به امضای تفاهم‌نامه ساخت جکت پروژه فرزاد-ب در جریان بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بین گروه پتروپارس و شرکت تأسیسات دریایی ایران گفت: با توجه به اهمیت میدان مشترک گازی فرزاد بی و با هدف تسریع در برداشت از ذخایر این میدان مشترک، شرکت نفت و گاز پارس به‌عنوان کارفرمای اصلی و گروه پتروپارس و شرکت تأسیسات دریایی تلاش کردند در فاصله امضای تفاهم‌نامه تا امروز که قرارداد به امضای نهایی رسیده است در راستای منافع ملی و با برنامه‌ریزی، تعامل مشترک و مدیریت زمان، کارهای اجرایی، امور فنی و فعالیت‌های مهندسی را  پیش برده و در نتیجه هم‌اکنون، بخش بسیار زیادی از مقدمات اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید:  سرپرست گروه پتروپارس منصوب شد

میدان گازی فرزاد بی بین ایران و عربستان مشترک است و وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران، تسریع در بهره‌برداری از میدان‌های مشترک را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های خود قرارداده‌اند. امضای قرارداد ساخت و نصب جکت این میدان به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های گازی کشور که توسعه و بهره‌برداری از آن به‌دلیل ویژگی‌های مخزن، نیازمند دانش فنی و مهارت‌های اجرایی ویژه است اهمیت بسیاری دارد.

با بهره‌برداری از طرح‌ توسعه میدان‌ گازی فرزاد بی که با کارفرمایی شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت و گاز پارس توسط شرکت پتروپارس در دست اجرا است، روزانه یک میلیارد فوت‌مکعب گاز به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.