کارنامه آبان ماه پتروشیمیهای بورسی بررسی شد؛
کاهش ۷۰ درصدی درآمد در پتروشیمی ارومیه/ تولید پتروشیمی آبادان ۷۰ درصد افت کرد
به گزارش انرژی پرس، با انتشار گزارشهای فعالیت ماهانه شرکتهای پتروشیمی در آبان مشخص شد که ۲۱ پتروشیمی بررسی شده در این گزارش، مجموعا ۴۵ هزار و ۴۲۷ میلیارد تومان از محل فروش محصولات خود درآمد کسب کردند. لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با درآمد ۵۳ هزار و ۶۱۲ میلیارد تومانی آنها در مهرماه با کاهش ۱۵.۳ درصدی روبهرو شده است.
اما باید دید در این میان کدام پتروشیمیها بیشترین کاهش درآمد و بیشترین کاهش مقدار تولید را از آن خود کردهاند.
بیشترین کاهش درآمد ماهانه نسبت به آبان ۱۴۰۱
درآمد هشت پتروشیمی در آبان ماه نزولی بوده است؛ اما در این قسمت پتروشیمی ارومیه با کاهش بیش از ۷۰ درصدی در درآمد ماهانه خود، بیشترین کاهش درآمد را میان رقبای خود ثبت کرد. به نحوی که درآمد شاروم در این ماه از ۱۶۳ میلیارد تومان در آبان سال گذشته به ۴۹ میلیارد تومان رسید. همچنین درآمد ماهانه پتروشیمی آبادان نیز در این ماه حدود ۶۷ درصد پایین آمد و رقم ۲۹ میلیارد تومان را ثبت کرد. در نهایت نیز باید گفت پتروشیمی پردیس در این ماه با کاهش ۳۲.۷ درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبهرو شده است؛ به طوری که مبلغ فروش این پتروشیمی در این ماه از چهار هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان در آبان ۱۴۰۱ به سه هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان رسید. به این ترتیب پتروشیمی پردیس رتبه سوم بیشترین کاهش درآمد ماهانه را در آبان به خود نسبت داد.
البته لازم به ذکر است که سه پتروشیمی نوری، جم و جمپیلن در این ماه با وجود اورهال هشت هزار و ۴۶۶، هزار و ۱۵۰ و ۵۷۸ میلیارد تومان از فروش محصولات خود درآمدزایی کردند.
بیشترین کاهش مقدار تولید ماهانه نسبت به آبان ۱۴۰۱
همانطور که پیش از این گفته شد سه پتروشیمی جم، جمپیلن و نوری در این ماه وارد پروسه اورهال خود شدند. همین موضوع سبب شد تا مقدار تولید این سه شرکت در این ماه کاهش شدیدی را تجربه کند. به این ترتیب از آنجا که این فرآیند، تکرارشونده نیست مقدار تولید آنها با سایر پتروشیمیها مقایسه نشده است.
به این ترتیب باید گفت پتروشیمی آبادان با افت ۷۰.۳ درصد مقدار تولید نسبت به آبان ۱۴۰۱ بیشترین کاهش تولید را میان رقبای بورسی خود به ثبت رسانده است. به نحوی که مقدار تولید این شرکت از سه هزار و ۵۰۰ تن در آبان ۱۴۰۱ به هزار و ۴۱ تن در این ماه رسیده است.
همچنین تناژ تولید پتروشیمی فناوران نیز در آبان ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۰ درصد پایین آمد و به ۸۷ هزار و ۷۸۸ تن رسید. جایگاه سوم بیشترین کاهش مقدار تولید نیز به پتروشیمی بوعلی میرسد؛ به طوری که تناژ تولید بوعلی از ۱۷۸ هزار و ۱۰۸ تن در آبان ۱۴۰۱ با کاهش حدود ۲۴ درصدی به ۱۳۵ هزار و ۵۷۶ تن رسید.
برچسب ها :اخبار پتروشیمی بورسی ، اخبار نفت ، افت تولید پتروشیمی ، پتروشیمی آبادان ، پتروشیمی ارومیه ، پتروشیمی بوعلی ، پتروشیمی تخت جمشید ، پتروشیمی تندگویان ، عملکرد پتروشیمی های بورسی ، کاهش درامد پتروشیمی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰