تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی در شهریور ماه ۱۴۰۴

به گزارش انرژی پرس، در شهریور ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
– نان و غلات:
در این گروه، اقلام “ماکارونی و رشته آش” با ۴.۶ درصد و “شیرینی خشک” با ۳.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
– گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “گوشت گاو یا گوساله” با ۱۱.۴ درصد، “مرغ ماشینی” با ۱۱.۲ درصد و “ماهی قزل آلا” با ۴.۶ درصد است.
– لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با ۹.۴ درصد، “شیر و ماست و دوغ پاستوریزه” با ۳.۲ درصد و “پنیر پاستوریزه ” با ۲.۶ درصد است.
– میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ۶۳.۵ درصد، “خربزه” با ۲۹.۸ درصد، “پرتقال” با ۱۳.۲ درصد و “هلو” با ۱۰.۶ درصد است.
همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “انار” با ۱۳.۰- درصد است.
– سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “خیار” با ۳۴.۴ درصد، “قارچ” با ۲۸.۷ درصد، “سیب زمینی” با ۹.۹ درصد، “هویج فرنگی” با ۹.۵ درصد و “کدو سبز” با ۸.۰ درصد است.
– قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سس مایونز” با ۳.۸ درصد، “سس گوجه فرنگی” با ۳.۲ درصد و “چای خارجی بستهای با ۲.۹ درصد است.
منبع: ایسنا
برچسب ها :افزایش قیمت اقلام خوراکی ، اقتصاد ، اقلام خوراکی ، تورم ، قیمت اقلام خوراکی ، قیمت خوراکی ها ، قیمت گوشت ، قیمت مرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰