چرا توافق انرژی هند و عربستان به بنبست خورد؟

به گزارش انرژی پرس، ماه گذشته، هند و عربستان توافق کردند که همکاریهای انرژی خود را از جمله سرمایهگذاری بالقوه عربستان سعودی در دو پالایشگاه هند افزایش دهند. با این حال، منابع آگاه روز دوشنبه به بلومبرگ گفتند که مذاکرات اولیه از قبل به بنبست رسیده است، زیرا عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده نفت خام جهان، با هند بر سر قیمتگذاری و حجم نفت خامی که برای پالایشگاهها عرضه خواهد کرد، اختلاف نظر دارد.
در پایان ماه آوریل، عربستان سعودی و هند توافق کردند که همکاری در بخش انرژی، از جمله در عرضه نفت خام و فرآوردههای نفتی و ساخت دو پالایشگاه را افزایش دهند. طبق بیانیه مشترک، یک گروه ویژه سطح بالا همچنین موافقت کرد که “در ایجاد دو پالایشگاه همکاری کند”.
پالایشگاههای دولتی هند قصد دارند چندین کارخانه فرآوری نفت خام جدید برای پاسخگویی به تقاضای رو به افزایش سوخت و پتروشیمی بسازند.
عربستان سعودی، به نوبه خود، به دنبال فروش نفت خام خود در بازارهای برتر آسیایی در آینده است که قرار است در سالهای آینده به رشد تقاضای جهانی ادامه دهند. هند حتی از چین به عنوان بزرگترین محرک رشد تقاضا پیشی گرفته است.
اما ورود عربستان به بخش پالایشگاهی هند پیش از شروع متوقف شده است. دلیل این امر، اختلاف نظر شدید عربستان و هند در مواضع اولیه مذاکراتشان است.
منابع ناشناس به بلومبرگ گفتند که عربستان سعودی میخواهد نیمی از نفت خام مورد نیاز برای دو پالایشگاه آینده را تأمین کند و این کار را با قیمت فروش رسمی (OSP) خود انجام دهد.
هند، به نوبه خود، همیشه به دنبال ارزانترین عرضه ممکن است و مراقب است که تمام تخممرغهای خود را در یک سبد از تأمینکنندگان نفت خام نگذارد.
بنابراین، طبق منابع بلومبرگ، هند اصرار دارد که حدود ۲۰ درصد از نفت خام مورد نیاز برای پروژههای پالایشگاهی جدید را از عربستان سعودی تأمین کند و این عرضه را با تخفیفهایی نسبت به OSPهایی که سعودیها هر ماه در مقایسه با معیار عمان/دبی تعیین میکنند، دریافت کند.
برچسب ها :توافق انرژی هند و عربستان ، عربستان سعودی ، فروش نفت ، نفت خام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰