کد خبر : 32086
تاریخ انتشار : شنبه 16 فروردین 1404 - 10:31

با بزرگ‌ترین پالایشگاه امارات آشنا شوید +فیلم

با بزرگ‌ترین پالایشگاه امارات آشنا شوید +فیلم
امارات چهار پالایشگاه نفتی در اختیار دارد که به غیر از پالایشگاه الرویس بقیه آن ها از ظرفیت نسبتا پایینی بهره مند هستند.

به گزارش اختصاصی انرژی پرس، از آنجایی که بررسی ساختار نفت و گاز کشورهای منطقه از اهمیت والایی برخوردار است لذا در این یادداشت قصد بررسی وضعیت نفت و پالایش امارات در سال ۲۰۱۷ را داریم. امارات از کشورهای حاشیه خلیج فارس و جزء ده کشور برتر تولید کننده نفت خام است و علاوه  بر عضویت در سازمان اوپک(opec)  به دلیل صادرات گاز طبیعی در مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF)  نیز قرار دارد.

در خصوص وضعیت پالایشی نیز، امارات چهار پالایشگاه نفتی در اختیار دارد که به غیر از پالایشگاه الرویس بقیه آن ها از ظرفیت نسبتا پایینی بهره مند هستند. پالایشگاه الرویس، بزرگترین پالایشگاه این کشور است که ظرفیت تولید آن در سال ۲۰۱۵ با افزایش ظرفیت انجام گرفته از ۴۰۰ به بیش از ۸۰۰ هزار بشکه در روز رسید و ظرفیت پالایشی امارات را به حدود ۱.۲ میلیون بشکه در روز رسانید.

نیروگاه حرارتی ۵۱۰ مگاواتی گازسوز الرویس واقع در ابوظبی، در حال حاضر فعال بوده و توسعه آن در چندین فاز مختلف صورت گرفته‌است. با اتمام مراحل ساخت و راه‌اندازی، پالایشگاه الرویس در سال ۱۹۹۹ وارد چرخه عملیاتی شد‌. این نیروگاه تولید هم‌زمان برق و حرارت، تحت مالکیت شرکت پالایش آدناک است. هزینه ساخت و راه‌اندازی این نیروگاه، بالغ بر ۶۰۰ میلیون دلار اعلام شده‌است.

بیشتر بخوانید:  نفت بهران؛ قدرت‌نمایی در صنعت روانکار با جهش 38 درصدی درآمد در سال 1403

شرکت ای‌بی‌بی بعنوان تامین‌کننده خدمات پشتیبانی و نگهداری این نیروگاه انتخاب شده‌اند. فاز اول این نیروگاه به یک توربین گاز جی‌تی۱۳ئی۲ با توان خروجی بیش از ۱۳۵ مگاوات محصول شرکت جنرال الکتریک پاور مجهز شده‌است. فاز دوم تا چهارم نیروگاه مذکور نیز شامل سه توربین گاز جی‌تی۱۳ئی۲ با توان خروجی ۱۲۵ مگاوات محصول جنرال الکتریک است. علاوه بر آن، جنرال الکتریک مسئولیت تامین ژنراتور الکتریکی و بویلر بخار برای این نیروگاه را نیز بر عهده داشته‌است.
علاوه بر این ها قرار است در آینده یک مجتمع پالایشی دیگر در شهر الفجیره با ظرفیت حدود ۲۰۰ هزار بشکه در روز احداث نماید. در واقع امارات را می توان یکی از بیشترین تولید کنندگان نفت خام و فرآورده های آن و در عین حال یکی از مصرف کنندگان عمده فرآورده های نفتی در نظر گرفت. از نکات جالب توجه این است که این کشور با وجود صادرات ۲.۵ میلیون بشکه نفت خام در روز، جهت تامین نیاز داخلی خود، اقدام به واردات نفت کوره می نماید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.