هونگ جی کی و تیمش معتقدند که برنج به اصطلاح گوشتی او راهی اخلاقی و دوستدار محیط زیست برای دریافت پروتئین است.
خلق برنج صورتی با پروتئین بالا در کره جنوبی
این برنج که تقریبا صورتی است، با سلولهای ماهیچهای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.
تیمی از محققان کره جنوبی در حال تزریق سلولهای گوشت گاو به دانههای برنج هستند و امیدوارند باعث تحول نحوه تغذیه در جهان شوند. این برنج که تقریبا صورتی است، با سلولهای ماهیچهای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.
برچسب ها :برنج با پروتئین بالا ، برنج صورتی ، برنج صورتی با پروتئین بالا ، برنج صورتی کره جنوبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰