هنری نیست که مواضع ضد ایرانی بگیرید یا اخبار رسانه های غربی را عینا” کپی پیست کنید. پالایشگاه بندرعباس نفت فوق سنگین پالایش میکند درحالیکه برای نفت سنگین طراحی شده (که البته از نظر خوردگی قطعات کار مناسبی نیست). وقتی پالایشگاه تعمیر شد و راه افتاد بقیه اش با بهره بردار و نحوه ی بهره برداری هست که مهم هم هست و بنظر میرسه ونزوئلا در این زمینه هم به تبادل تجربیات نیاز دارد. از سرویس خارج شدن پالایشگاه ها اتفاق غیر قابل جبرانی نیست، مهم این هست که بهره بردار در اسرع وقت واحد را به سرویس برگرداند. ایران همیشه قویترین بهره برداری و بهره کشی از پالایشگاههای نفت را در جهان داشته است.
پالایشگاه های تعمیر شده ونزوئلا از کار افتادند
به گزارش انرژی پرس، بلومبرگ گزارش داد که اکنون تنها یکی از واحدهای پالایشگاه “پورتو لاکروز” با ظرفیت ۱۷ هزار بشکه در روز فعال است. نیاز بنزین ونزوئلا روزانه ۱۲۰ هزار بشکه است. این در حالی است که ال پالیتو ۴۵ روز قبل توسط ایران تعمیر شده بود، اما هفته پیش از مدار خارج شد.
سال ۱۳۹۹ ایران “کاردون”، دومین پالایشگاه بزرگ نفتی ونزوئلا که دو برابر بزرگتر از پالایشگاه “ال پالیتو” بود را تعمیر کرد، اما این پالایشگاه یک ماه بعد از تعمیر و راهاندازی بصورت عجیبی آتش گرفت و نهایتا ونزوئلا دست به دامن دیگر کشورها از جمله چین و روسیه شد.
برخی واحدهای پالایشگاه کاردون آگوست پارسال راهاندازی شد، اما از آن زمان چندین بار فعالیت آن متوقف شد و نهایتا ماه ژوئن امسال کاملا از کار افتاد.
خوراک پالایشگاههای ونزوئلا نفت فوق سنگین است و برای پالایش آن واحدهای کرکینگ استفاده میشود و پالایشگاههای ایران، نفت فوق سبک، سبک و در برخی موارد نفت نیمهسنگین پالایش میکنند.
منبع : دویچه وله
برچسب ها :پالایشگاه های ونزوئلا ، ونزوئلا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱