معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی برق حرارتی عنوان کرد:
۱۰هزار مگاوات بین تولید و مصرف برق ناترازی وجود دارد
به گزارش انرژی پرس و به نقل از خبرگزاری تسنیم، امیر دودابینژاد معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با بیان اینکه طی سال تعمیراتی گذشته بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی با موفقیت به انجام رسیده است، افزود: بیش از ۹۵ درصد برق کشور در نیروگاههای حرارتی تولید میشود و به همین جهت انجام به موقع تعمیرات نیروگاه ها در هر سال در اولویت قرار دارد.
دودابی نژاد ضمن اشاره به شاخص کمتر از دو درصدی خروج اضطراری نیروگاه ها در نتیجه انجام اورهال های به موقعف خاطر نشان کرد: برای رفع ناترازی بین تولید و مصرف برق که چیزی در حدود ۱۰ هزار مگاوات می باشد، طی پنج سال آینده باید مجموعا ۳۵ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با حجم سرمایهگذاری ۱۸ میلیارد یورو احداث شود.
معاون برنامهریزی شرکت مادرتخصصی برق حرارتی با اشاره به متوسط ۳۹.۵ درصدی راندمان نیروگاه های حرارتی کشور اضافه کرد: این عدد یک درصد با متوسط راندمان جهانی فاصله دارد و نیروگاههای حرارتی براساس لایحه برنامه هفتم توسعه باید تا ۴۱ درصد افزایش یابد که یکی از اصلی ترین راهکار های تحقق این امر، احداث واحدهای بخار نیروگاههای گازی موجود و جایگزین کردن برخی از نیروگاههای فرسوده است.
وی در خصوص احداث واحدهای بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی توضیح داد: سرمایهگذاری مورد نیاز برای این اقدام مهم حدود پنج میلیارد یورو است که با انجام آن سالانه بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت معادل صرفهجویی خواهد شد.
دودابی نژاد در پایان گفت : براساس برنامهریزی صورت گرفته تا پایان امسال دو هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی حرارتی دیگر نیز وارد مدار خواهد شد.
برچسب ها :تولید برق ، رکورد مصرف برق ، سیکل ترکیبی ، صرفه جویی در مصرف برق ، نیروگاه ، نیروگاه سازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰