سلام بنظر میرسد باتوجه به اینکه یک روز پاداش سنوات خدمت کاهش مییابد یک روز سقف حقوق ایجاد میشه وحق الناس میکنند یک روز نوبت صندوق میشه که بالای ۳۰ سال همه پول واریز کردند اگر توجه به حق نشد شاغلین که درآینده بازنشسته میشوند نیز بابازنشستگان همراهی کنند چون تاحالا پول دادند
چشم طمع وزیر کار به اموال بازنشستگان نفت+فیلم
به گزارش انرژی پرس، این روزها اخبار جنجالی دربارهی صندوق بازنشستگی نفت به داغترین سوژه شبکههای اجتماعی در حوزه نفت تبدیل شده است. صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قصد دارد صندوق بازنشستگی نفت را زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری قرار دهد. اقدامی که با مخالفت وزیر نفت و اعتراض گسترده کارکنان صنعت نفت ایران همراه بوده است.
این نخستین بار نیست که صندوق نفت با حاشیه مواجه میشود، در دولتهای پیشین نیز صندوق آسیبهای بسیار دیده است، مهمترین آن مربوط به دولت روحانی است. ماجرای صندوق بازنشستگی نفت از دولت پیشین آغاز میشود؛ آنجاکه دولت تصمیم گرفت اساسنامه این صندوق را تغییر دهد و دو وزیر اقتصاد و رفاه را به هیات امنای این صندوق اضافه کند. آن زمان کارمندان صنعت خواستار ابطال اساسنامه شدند چراکه به گفتهی آنها صندوق بازنشستگی نفت بخش خصوصی است که حضور وزرای اقتصاد و رفاه در هیئت امنای آن هیچ توجیه منطقی ندارد.
اما گوش شنوایی برای شنیدن اعتراضها وجود نداشت و اساسنامه ابطال نشد. معترضان اساسنامه در سال ۹۸ اتفاقهای امروز را پیشبینی کرده بودند. آنها میدانستند که با حضور وزرای غیرنفتی در هیئت امنای صندوق ممکن است، استقلال صندوق زیر سوال رود یا حتی صندوق زیرمجموعه یکی از وزراتخانهها قرار گیرد.
بیش از سه ربع قرن از تاسیس صندوق بازنشستگی نفت میگذرد، در این چند دهه شرکت ملی نفت به رسم امانت مدیریت این صندوق را برعهده داشته است. اما این مسئله هیچگاه به معنای اختصاص بودجه یا کمک و حمایتی از سوی دولت نبوده است. صندوق بازنشستگی نفت بیش از ۷۵ سال است که خصوصی بوده و اعضای آن نیز همواره بر خصوصی بودن آن تاکید کردهاند.
هماکنون کارکنان صنعت نفت ایران، با اقدامات صولت مرتضوی احساس خطر کردهاند، بیم آن میرود که با مداخله این وزارتخانه، سرنوشت شوم دیگر صندوقهای بازنشستگی در این صندوق تکرار شود.
البته اقدام وزیر رفاه با مخالفت جواد اوجی وزیر نفت نیز مواجه شده است. وزیر نفت در نامهای به رئیس جمهور خواستار خروج اصلاح اساسنامه از دستور کار شورای عالی رفاه به دلیل عدم شمول قانون ساختار نظام جامع رفاه شد.
وزیر نفت گفته است که به دلیل غیردولتی بودن، این صندوق شامل قانونی که صولت مرتضوی به آن استناد میکند، نمیشود. صندوق بازنشستگی نفت، غیر دولتی و بدون کمک دولتی ایجاد شده و جایی برای مستمری و امور رفاهی کارکنان نفت است.
کارکنان صنعت نفت مخالف هرگونه تجمیع وادغام و دخالت سازمان تامین اجتماعی در صندوق هستند.حال باید دید زور وزیر نفت با پشتوانهی کارکنان آن به وزیر رفاه میچربد یا خیر
سرنوشت صندوق بازنشستگی نفت در دستان ابراهیم رئیسی، است. ورشکستگی یا نجات، تنها گزینههای پیش روی اوست، حال باید دید رئیس جمهور کدام را انتخاب میکند.
برچسب ها :اخبار پتروشیمی ، اخبار کارکنان نفت ، اخبار گاز ، اخبار نفت ، ادغام صندوق بازنشستگی نفت ، اعتراض کارکنان نفت به وزیر کار ، اوجی وزیر نفت ، جواد اوجی ، دولتی کردن صندوق بازنشستگی نفت ، شرکت اهداف ، صندوق بازنشستگی کشوری ، صندوق بازنشستگی نفت ، صولت مرتضوی ، عبدالحسین بیات ، وزارت نفت ، وزیر کار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
بوی پول به مشامشون خورده
اگر صندوق نفت خالی یا ورشکسته بود هم فکر ادغام به ذهنش خطور میکرد؟
نفتیها خود را قسمتی از مردم بدانند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۳