نفت بهران؛ قدرتنمایی در صنعت روانکار با جهش ۳۸ درصدی درآمد در سال ۱۴۰۳
به گزارش اختصاصی انرژی پرس، نفت بهران به عنوان یکی از پیشگامان صنعت روانکار، همواره در رده برترینهای تولید و فروش قرار دارد و با عملکردی چشمگیر، جایگاه خود را در این صنعت تثبیت کرده است. این روند در مهرماه با جلوه بیشتری دیده شد و بهران موفق شد بهترین عملکرد درآمدزایی صنعت روانکار را از آن خود کند.
نموداری که آورده شده، این قضیه را به خوبی نشان میدهد. همانطور که مشاهده میشود درآمد نفت بهران در مهرماه با جهش ۵۳ درصدی نسبت به مهرماه سال ۱۴۰۲ از هزار و ۶۵۵ میلیارد تومان به دو هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان رسیده است. ثبت این رقم، بهران را در جایگاه نخست رشد درآمد صنعت روانکار قرار داد.
اما این تنها بخشی از کارنامه پربار نفت بهران در سال جاری بوده است. چرا که این شرکت در نیمسال ۱۴۰۳ موفق به افزایش درآمد و در نهایت سودآوری شده و سهامداران خود را به سال مالی ۱۴۰۳ امیدوار کرده است.
گام صعودی نفت بهران در درآمدزایی
طبق صورتهای مالی ۶ ماهه ۱۴۰۳، نفت بهران عملکرد قابل توجهی در حوزه درآمدزایی از خود نشان داد. به طوری که درآمد این شرکت از ۹ هزار و ۹۱۷ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ با رشد ۳۸ درصدی به ۱۳ هزار و ۶۷۴ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ رسید.
این رشد قابل توجه در درآمد، بهران را در جایگاه دوم بیشترین رشد درآمد روانکارهای بورسی در ۶ ماهه اول ۱۴۰۳ قرار داد. نکته مهم دیگر اینکه در دورههای گذشته نیز نفت بهران در مدار صعودی درآمدزایی بوده است. نمودار زیر این روند را به خوبی نشان میدهد.
حفظ سودآوری نفت بهران در برابر فشارهای اقتصادی
با وجود افزایش بهای تمامشده و هزینههای تولید، نفت بهران توانست جلوی کاهش سودآوری خود را بگیرد و سود خالص خود را به هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان برساند. این نشاندهنده آن است که با وجود فشارهای مالی ناشی از افزایش هزینهها، نفت بهران توانسته است روند صعودی سودسازی خود را حفظ کند.
بهران در جاده روشن تولید و فروش ۱۴۰۳
همانطور گه گفته شد شرکت نفت بهران در سال ۱۴۰۳ توانست در درآمدزایی ارقام جدیدی را ثبت کند و جایگاه مناسبی را در صنعت روانکار در اختیار بگیرد. کارنامه تجمیعی این روانکار در هفت ماهه ابتدایی سال یعنی از فروردین تا انتهای مهر، این روند را به خوبی نشان میدهد.
طبق نمودار زیر حجم تولید این شرکت با رشد مناسب هفت درصدی از ۳۵۶ میلیون لیتر در ۷ ماهه سال ۱۴۰۲ به ۳۸۱ میلیون لیتر رسید.
با رشد تولید، بهران توانست مقدار فروش خود را نیز بالا ببرد و در نهایت حجم فروش خود را در هفت ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ به بیشتر از ۳۸۶ میلیون لیتر برساند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۹ درصد افزایش داشته است.
جهش ۳۸ درصدی درآمد بهران
رشد مقدار فروش در کنار افزایش قیمت محصولات این شرکت نظیر انواع روغن موتور، درآمد این شرکت را به شکل چشمگیری افزایش داد. به طوری که درآمد این شرکت از ۱۱ هزار و ۷۴۵ میلیارد تومان در بازه مذکور سال ۱۴۰۲ با جهش ۳۸ درصدی به ۱۶ هزار و ۲۰۳ میلیارد تومان در دوره کنونی رسید.
برچسب ها :تولید بهران ، درآمد نفت بهران ، شرکت نفت بهران ، صنعت پالایش نفت ، صنعت روانکار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰