کد خبر : 33676
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1404 - 11:20

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش: کیفیت بنزین «خط قرمز» ماست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش: کیفیت بنزین «خط قرمز» ماست
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش: با وجود افزایش تولید، کیفیت سوخت به هیچ‌وجه کاهش نیافته و این مسئله «خط قرمز» شرکت در سیاست‌گذاری‌ها بوده است.

به گزارش انرژی پرس، محمدصادق عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در نشست خبری حاشیه نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت با اشاره به چالش‌های پیش روی این صنعت، گفت: در سال گذشته، صنعت پالایش با مسائل جدی در حوزه ناترازی‌ها مواجه بوده است؛ از ناترازی در سوخت گاز و برق گرفته تا حتی ناترازی در تامین آب، که همگی بر عملکرد این صنعت اثرگذارند.

او با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۶۰ هزار نفر در صنعت پالایش کشور مشغول به کار هستند، تاکید کرد: حل این ناترازی‌ها از جمله وظایف کلیدی شرکت ملی پالایش و پخش است.

عظیمی‌فر با اشاره به وضعیت ذخایر و تولید سوخت در ابتدای استقرار دولت چهاردهم گفت: در آن مقطع، سطح ذخیره‌سازی فرآورده‌ها ۴۳ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل بود و عملا ذخایر به نصف کاهش یافته بود. همچنین در حالی‌ که کشور پیش‌تر صادرکننده بنزین بود، به دلیل شرایط موجود، واردات بنزین نیز آغاز شده بود.

او افزود: برای جبران این شکاف، تلاش شد از ظرفیت‌های داخلی بهره‌برداری حداکثری شود. به گفته عظیمی‌فر، با همکاری و تعامل میان ۱۰ پالایشگاه کشور، در مدت استقرار دولت چهاردهم تولید روزانه نفت‌گاز حدود ۸ میلیون لیتر و تولید بنزین حدود ۷ میلیون لیتر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید:  محمدعلی شهبازی، رئیس امور حقوقی و پیمان‌های شرکت ملی پالایش و‌ پخش شد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش تاکید کرد: با وجود افزایش تولید، کیفیت سوخت به هیچ‌وجه کاهش نیافته و این مسئله «خط قرمز» شرکت در سیاست‌گذاری‌ها بوده است.

با اشاره به ضعف زیرساختی در انتقال فرآورده‌های نفتی از جنوب به شمال کشور، گفت: این محدودیت در سال‌های گذشته یکی از چالش‌های جدی صنعت پالایش و توزیع بوده که برای رفع آن، اقدامات موثری در دستور کار قرار گرفت.

او از بهره‌برداری از سکوی خط لوله بندرعباس به رفسنجان به‌عنوان یکی از این اقدامات یاد کرد و افزود: این پروژه به همراه اضافه شدن سه‌هزار نفتکش جاده‌پیما و واگن‌های ریلی جدید، موجب بهبود محسوس توان انتقال فرآورده در کشور شده است.

عظیمی‌فر همچنین درباره اخبار منتشرشده درخصوص سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها تصریح کرد: برخلاف برخی ادعاها، در سال ۱۴۰۳ میزان تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها با رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال قبل همراه بوده است. بر پایه آمار رسمی، در سال جاری ۳۸ میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل داده شده که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.