کد خبر : 28603
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 بهمن 1403 - 9:50

ضرورت ایجاد وزارتخانه انرژی برای حل بحران ناترازی‌ انرژی +فیلم

ضرورت ایجاد وزارتخانه انرژی برای حل بحران ناترازی‌ انرژی +فیلم
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد که ساختار مدیریتی حوزه انرژی باید اصلاح شود و به سمت ایجاد یک وزارتخانه انرژی واحد حرکت کند. به این ترتیب، کلیه امور مربوط به انرژی در یک نهاد متمرکز شده و هماهنگی بیشتری بین بخش‌های مختلف ایجاد خواهد شد.

به گزارش «انرژی پرس»، سید اسماعیل حسینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی با «انرژی پرس»، ضمن اشاره به ناترازی انرژی در کشور، بر اهمیت اصلاح ساختار نظارتی در این حوزه تاکید کرد.

او با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی بروز ناترازی انرژی، ترک فعل‌های صورت گرفته در طول سال‌های گذشته است، اظهار کرد: ساختار ناکارآمد نظارتی در کشور، باعث شده تا این ترک فعل‌ها و سوء مدیریت‌ها به وقوع بپیوندد و وضعیت انرژی کشور به این نقطه برسد.

حسینی با تاکید بر اینکه هرگونه اصلاح در ساختار انرژی بدون اصلاح پیشین ساختار نظارتی بی‌نتیجه خواهد بود، افزود: ما قوانین مترقی زیادی در حوزه انرژی داریم، اما مشکل در اجرای صحیح آن‌هاست. بنابراین، قبل از هرگونه تغییر در ساختارها و قوانین، باید به فکر اصلاح ساختار نظارتی باشیم تا بتوانیم از اجرای صحیح قوانین و جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته اطمینان حاصل کنیم.

او در ادامه به پیشنهاداتی برای اصلاح ساختار نظارتی و بهبود وضعیت انرژی کشور پرداخت. حسینی بر ضرورت ایجاد یک نهاد نظارتی واحد و قدرتمند تاکید کرد که بتواند بر اجرای قوانین نظارت دقیق داشته باشد و از بروز تخلفات جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید:  وحید شمسایی، به پویش دو درجه کمتر پیوست +فیلم

او پیشنهاد داد که ساختار مدیریتی حوزه انرژی باید اصلاح شود و به سمت ایجاد یک وزارتخانه انرژی واحد حرکت کند. به این ترتیب، کلیه امور مربوط به انرژی در یک نهاد متمرکز شده و هماهنگی بیشتری بین بخش‌های مختلف ایجاد خواهد شد.

حسینی بر اهمیت نقش بخش خصوصی در حوزه انرژی تاکید کرد و خواستار ایجاد نهادهای تنظیم‌گر مستقل برای این بخش شد تا بتوان به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه اعتماد کرد.

این عضو کمیسیون مجلس با اشاره به بحران انرژی و ناترازی برق که ممک است در تابستان سال آینده به ۲۰ هزار مگاوات برسد، بر ضرورت توسعه سریع انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی، تاکید کرد.

او همچنین ایجاد مشوق‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر، ارتقای راندمان نیروگاه‌ها و کاهش تلفات در شبکه‌های انتقال و توزیع برق را از دیگر اقدامات موثر در راستای حل ناترازی انرژی عنوان کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.