صرفه جویی ۱۰ هزار مگاواتی مصرف برق با تولید و جایگزینی ۲۰ میلیون کولر آبی
به گزارش انرژی پرس، از وزارت نیرو، اطلس سیستم سرمایشی مناسب برای کشور که توسط سازمان مسکن و شهرسازی تهیه شده نشان میدهد، به غیر از مناطق محدودی در کرانه دریای خزر و حاشیه خلیج فارس و دریای عمان(مناطق با رنگ آبی کمرنگ و پررنگ)، سایر مناطق کشور(مناطق با رنگ قهوه ای کمرنگ و پررنگ) آمادگی کامل برای استفاده از سیستم های تبخیری(کولرهای آبی) را با توجه به شرایط آب و هوایی دارا هستند.
کولرهای گازی از جمله پرمصرفترین وسایل برقی خانگی هستند،بنابراین در صورتی که نیازی به این نوع کولرها وجود ندارد از استفاده آنها خودداری کنید. در صورت ضرورت استفاده از این نوع کولرها که هزینه سنگینی را نیز در بردارند، باید حتی الامکان در ساعات پیک مصرف برق از آنها استفاده نشود.
کولرهای گازی دارای درجه تنظیم دما (ترموستات) هستند. تنظیم دما بر روی دمای مناسب فصل گرم که بین ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتیگراد است، باعث میشود تا هنگام رسیدن دمای اتاق به درجه دمای تنظیم شده، کولر به طور خودکار خاموش شود و بنابراین انرژی کمتری مصرف کند.
اگر موتورهای حدود ۲۰ میلیون کولر آبی موجود در کشور پربازده شود و استاندارد آنها ارتقا یابد، حدود ۵۰۰۰ مگاوات در محل مصرف و ۱۰ هزار مگاوات در محل تولید صرفه جویی انرژی به همراه خواهد داشت و این در شرایطی است که ناتزاری انرژی کشور در حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات است.
الکتروموتورهای BLDC نصب شده بر روی کولرهای جدید بازدهی بیش از ۹۰ درصد دارند و این در حالی است که بازدهی موتورهای القایی قدیمی نصب شده روی کولرها کمتر از ۵۰ درصد بوده است. تا پیش از این دورریز برق مصرفی موتورهای القایی قدیمی زیاد بود، در حالیکه این مشکل در کولرهای پربازده تولیدی جدید حل شده و راندمان بالایی دارند.
منبع: ایلنا
برچسب ها :برق ، پرمصرفترین وسایل برقی خانگی ، ساعات پیک مصرف برق ، صرفه جویی انرژی ، صرفه جویی در مصرف برق ، کولر آبی ، مصرف برق ، مصرف برق کولر آبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰