کد خبر : 5506
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آبان 1402 - 9:56

رویای بومی سازی سیستم های انتقال مواد پنوماتیکی ( PCS ) صنایع پتروشیمی محقق شد

رویای بومی سازی سیستم های انتقال مواد پنوماتیکی ( PCS ) صنایع پتروشیمی محقق شد
شرکت دانش بنیان راپکو با راه‌‌اندازی مجهزترین سیستم شبیه‌سازی داخلی توانست برای اولین بار بومی‌سازی حداکثری در سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی(PCS) در ایران را رقم بزند.

به گزارش انرژی پرس، به نقل از روابط عمومی شرکت دانش بنیان کنترل فرایند رادمان (راپکو)، در راستای خودکفایی صنایع و رفع نیازهای استراتژیک صنایع پتروشیمی کشور و حرکت در مسیر عدم وابستگی به فن آوری خارجی، شرکت دانش بنیان راپکو با کسب دانش فنی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در طراحی و مهندسی سیستم‌های پیچیده انتقال موادPneumatic conveying System- PCS ,  و بهره‌مندی از متخصصین با تجربه ایرانی، پس از مطالعه و تحقیق چندین ساله، یکی از مجهزترین pilot plant های تخصصی این حوزه در مقیاس کوچک صنعتی را با موفقیت راه‌اندازی کرده و ایران را به معدود کشورهای صاحب دانش سیستم‌های انتقال مواد در دنیا بدل کند.

راپکو پس از سال ها تحقیق و توسعه و ارتباط با صاحبان دانش در دنیا موفق به کسب دانش، طراحی و اجرای پکیج پیچیده PCS شده و با ایجاد مدل شبیه‌سازی تخصصی، امکان بررسی و تحلیل رفتار هر نوع گرانول و پودر در سیستم‌های انتقال close loop در فازهای انتقال Dense و یا Dilute به وسیله کمپرسورهای فشار بالا یا بلورهای جابه‌جایی مثبت با سایزهای متفاوت لوله و سیستم کنترل هوا را امکان‌پذیر کرده است.

بیشتر بخوانید:  شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج فارس نیرو استخدام می‌کند

سیستم کنترل اتوماتیک این Pilot Plant به صورت کاملا بومی ساخته شده و قادر است با «سیستم کنترل» کاملا اختصاصی پارامترهای مهم مانند فشار، دما و دبی را در نقاط بحرانی تشخیص دهد. همچنین، در نهایت پارامترهای تجربی را در سیستم‌های انتقال مواد پنوماتیکی به‌دست آورده و ذخیره کند و به این ترتیب اطمینان پذیری داده‌ها و محاسبات طراحی را به حداکثر برساند.

خوشبختانه این جهش صنعتی بی‌نظیر در کشور با استقبال صنعت پتروشیمی کشور روبرو شده و راپکو توانسته است ضمن جلب اعتماد کارفرمایان و انجام قراردادهای متعدد، ضمن اخذ تاییدیه از معاونت علمی ریاست جمهوری در لیست سازندگان مورد تایید شرکت ملی صنایع پتروشیمی و سامانه توانیران وزارت صمت قرار گیرد.

راپکو با اجرای پروژه‌های PCS موفق شده تا علاوه بر رفع نیاز فن‌آورانه به کشورهای خارجی و جلوگیری از خروج ارز، مسیر کنسرسیوم‌سازی با سازندگان داخلی را هموار و چشم‌انداز صادرات این محصول ویژه و استراتژیک را برای ایران میسر کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.