کد خبر : 32810
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 فروردین 1404 - 12:34

روسیه به دنبال افزایش عرضه فرآورده‌های نفتی به اندونزی

روسیه به دنبال افزایش عرضه فرآورده‌های نفتی به اندونزی
روسیه به‌منظور توسعه بازارهای فروش، عرضه انواع فرآورده‌ نفتی به اندونزی را افزایش می‌دهد.
به گزارش انرژی پرس، به نقل از خبرگزاری رویترز، منابع بازار و داده‌های گروه مالی بورس اوراق بهادار لندن نشان دادند روسیه در حال افزایش عرضه فرآورده‌های نفتی به اندونزی است زیرا مسکو به‌دنبال توسعه بازارهای نو برای صادرات خود در پی تحریم‌های غرب است.

از زمانی که تحریم کامل اتحادیه اروپا بر واردات فرآورده‌های نفتی روسیه در فوریه ۲۰۲۳ اجرایی شد، روسیه صادرات سوخت را به آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی هدایت کرد.

اندونزی در طول تاریخ بیشتر فرآورده‌های نفتی مورد نیاز خود را از عربستان سعودی، مالزی، سنگاپور، امارات متحده عربی و قطر وارد کرده است.

بر اساس داده‌های کشتیرانی، روسیه حدود ۵۰۰ هزار تن نفت کوره از بندر «اوست لوگا» در دریای بالتیک به اندونزی صادر کرده است.

منابع بازار و داده‌های گروه مالی بورس اوراق بهادار لندن نشان دادند که امسال دو محموله با حدود ۵۰ هزار تن نفتا نیز از بندر «آرخانگلسک» در قطب شمال روسیه به اندونزی ارسال شد.

در مقایسه، اندونزی در کل سال ۲۰۲۴ حدود ۵۸ هزار و ۲۰۰ تن نفتا و ۱۰۰ هزار تن نفت کوره از روسیه وارد کرده است.

افزون بر این، در ماه مارس نفتکشی به نام «ساویتری» یک محموله ۳۳ هزار تنی گازوئیل را از بندر «تواپسه» در دریای سیاه روسیه به بندر «کریمون» اندونزی تحویل داد.

داده‌های حمل‌ونقل نشان می‌دهد که نفتکش دیگری به نام «لونار تاید» (Lunar Tide) می‌تواند حدود ۶۰ هزار تن گازوئیل را در ماه جاری میلادی از پایانه «تواپسه» (Tuapse) به «کریمون» تحویل دهد اما خریداران این محموله‌ها مشخص نیستند.

منابع تجاری گفتند: کریمون به‌طور معمول به‌عنوان یک مرکز ذخیره‌سازی برای منطقه جنوب‌شرق آسیا استفاده می‌شود و شماری از بازرگانان محموله‌های گازوئیلی خود را در آنجا ذخیره می‌کنند و آنها را برای تحویل بعدی به دیگر مقاصد منطقه‌ای ترکیب می‌کنند.

یک منبع افزود: بسیاری از این محموله‌ها به‌دلیل الزام‌های نظارتی نمی‌توانند دوباره به اندونزی فروخته شوند.

داده‌های رهگیری نفتکش‌های مؤسسه کپلر نشان می‌دهد تاکنون در مجموع ۱۰۵ هزار تن گازوئیل از کریمون در سال جاری میلادی صادر شده که این حجم به کشورهایی از جمله تیمور شرقی، میانمار و سنگاپور ارسال شده است.

منبع: شانا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.