کد خبر : 41499
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 مهر 1404 - 12:20

تولید بیش از ۱۷ هزار تُن انگور در شهرستان بروجرد

تولید بیش از ۱۷ هزار تُن انگور در شهرستان بروجرد
 مدیر جهاد کشاورزی بروجرد از تولید بیش از ۱۷ هزار تُن انگور در شهرستان خبر داد.

به گزارش انرژی پرس، جواد گودرزی اظهار کرد: مجموع اراضی زیر کشت انگور این شهرستان یک هزار و ۴۲۶ هکتار بوده که از این سطح ۱۷ هزار و ۲۴۰ تن انگور برداشت شده است.

وی خاطرنشان کرد: انگورهای برداشت‌شده از نوع یاقوتی، عسگری و منقا بوده که بیشتر انگور تولیدشده در این شهرستان برای تبدیل به شیره و سرکه مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اضافه کرد: در بروجرد به‌دلیل نبودن صنایع تبدیلی، با مشکلات عمده‌ای مواجه هستیم که از سرمایه‌گذاران برای ایجاد صنایع تبدیلی در بحث مرکبات استقبال می‌کند.

گودرزی بیان کرد: برخوردار بودن از صنایع تبدیلی نه‌تنها زمینه اشتغال را فراهم می‌کند بلکه نقش مهمی در تولید انواع آبمیوه و سایر فرآورده‌های مرکبات به دنبال دارد.

وی ادامه داد: انگور تولیدی این شهرستان علاوه بر مصرف داخلی به استان‌های هم‌جوار صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: از خواص انگور می‌‎توان به صاف کننده و مولد خون بودن آن اشاره کرد. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه‌ خون و خون‌سازی از انگور سبز هم بهتر است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.