کد خبر : 26234
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آذر 1403 - 9:21

توزیع نفت‌گاز کشور به بالاترین میزان خود در سال‌های اخیر رسید

توزیع نفت‌گاز کشور به بالاترین میزان خود در سال‌های اخیر رسید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از توزیع بی‌سابقه ۱۵۳ میلیون لیتر نفت‌گاز در روز گذشته با کاهش دمای بیش از ۱۸ استان در سراسر کشور به زیر صفر درجه سانتی‌گراد خبر داد و گفت: با احتساب بنزین و دیگر فرآورده‌ها، هم اکنون با رکوردی بی‌سابقه روزانه بیش از ۳۲۰ میلیون لیتر فرآورده در کشور توزیع می‌شود.
به گزارش انرژی پرس، کرامت ویس‌کرمی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در این باره افزود: در روز گذشته (شنبه، ۲۴ آذر) ۱۵۳ میلیون لیتر نفت‌گاز در کشور توزیع شده است که از این میزان بیش از ۵۲ میلیون لیتر آن به نیروگاه‌های کشور تحویل و مابقی در بخش های حمل‌ونقل، کشاورزی، صمت، راه و شهرسازی و … توزیع شده است.

وی تأکید کرد: این در حالی است که در آذرماه سال جاری به صورت میانگین روزانه حدود ۱۲۳ میلیون لیتر بنزین در بخش حمل‌ونقل کشور توزیع شده است که با احتساب دیگر فرآورده‌های توزیعی در کشور از جمله نفت سفید روستایی، سوخت هواپیما، گاز مایع و نفت کوره این میزان به مجموع روزانه ۳۲۰ میلیون لیتر رسیده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به حجم عملیات گسترده توزیع روزانه تین حجم بی‌سابقه فرآورده در کشور گفت: همکاران من به صورت شبانه‌روزی در مبادی توزیع و تولید مشغول تلاشند تا عملیات سوخت‌رسانی به بخش‌های مختلف صنعتی و خانگی لحظه‌ای متوقف نشود.

بیشتر بخوانید:  بودجه و عملکرد شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در دیوان محاسبات کشور برگزار شد

ویس کرمی از هموطنان، مسوولان و نخبگان خواست تا با پیوستن به «پویش ۲ درجه کمتر» مدیریت بهینه سوخت در شرایط فعلی را در اولویت قرار دهند.

تحویل روزانه بیش از ۷۱ میلیون لیتر سوخت نیروگاهی

وی همچنین از ثبت رقم بی‌سابقه توزیع و تحویل بیش از ۷۴ میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در روزهای گذشته خبر داد و گفت: این میزان به صورت میانگین در آذر ماه حدود ۷۱ میلیون لیتر بوده است که در مقایسه با آذرماه سال گذشته (۱۴۰۲) ۲۷ درصد رشد یافته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران یکی از دلایل افت ذخایر سوخت نیروگاهی را عدم اجازه استفاده از مازوت در فاصله ماه‌های خرداد تا مهرماه سال جاری و به تبع آن برداشت نفت‌گاز بیشتر از ذخایر اعلام کرد و گفت: این در حالی است که اگر روزانه ۱۰ میلیون لیتر نفت‌کوره بیشتر در نیروگاه‌های کشور در این مدت مصرف می‌شد، سطح ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی کشور به منظور مصرف در زمستان حدود یک و نیم میلیارد لیتر افزایش می‌یافت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.