سخنگوی صنعت برق:
بیش از ۳۲ هزار مگاوات اثر کولرها بر شبکه برق کشور است
به گزارش انرژی پرس، مصطفی رجبیمشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در گفتوگو با شبکه خبر ضمن بیان ثبت رکوردی جدید از مصرف برق در روزهای آتی گفت: مشارکت همه هموطنان در کاهش مصرف میتواند تضمین کننده پایداری شبکه سراسری برق کشور باشد.
سخنگوی برق کشور با اشاره به افزایش تقاضای مصرف برق در روزهای اخیر گفت: ما روز گذشته شاهد اوج مصرف ۷۲ هزار و ۲۶۰ مگاوات بودیم که فاصله چندانی با حد نصابی که در دو هفته گذشته در شبکه برق ایران پشت سر گذاشتیم، نداریم، و حتی در ساعت ۲۳.۵۰ روز یکشنبه اول مرداد میزان مصرف برق ۵۰۰ مگاوات از روز گذشته بیشتر بوده است.
رجبی مشهدی یادآور شد: در حال حاضر تقریباً نسبت به بار پایه که حدود ۴۰ هزار مگاوات است، بیش از ۳۲ هزار مگاوات اثر بارهای سرمایش هست. کولرهایی که در کشور در حال کار هستند، تقریباً ۲۰ میلیون کولر آبی و ۱۰ میلیون کولر گازی هست. اگر ۱۰ درصد فقط کاهش مصرف در این بخش باشد میتوانیم با شبکه پایدار و امکان تأمین برق برای همه هموطنان فعالیت کنیم.
سخنگوی صنعت برق با تاکید بر اینکه امسال مثل سال گذشته نیست که مشترکان پرمصرف نتوانند از طرحهای تشویقی استفاده کنند، افزود: مشترکان پرمصرف به راحتی و با اندکی کاهش مصرف میتوانند از دریافت پاداشهای بیسابقه در صنعت برق برخوردار شوند.
وی افزود: تنظیم دمای وسایل سرمایشی روی ۲۵ درجه و بالاتر ۲۰ درصد کاهش مصرف را به دنبال خواهد داشت و برای کولرهای آبی هم اگر از دور کند استفاده شود، میتوانیم حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش مصرف را داشته باشیم
وی در پایان یادآور شد : از ۱۱ تا ۱۷ ساعت اوج مصرف است و فشار زیادی بر روی شبکههای سراسری برق و نیروگاهها وجود دارد، ضمن اینکه امروز روز گرمی است و با تداوم گرما و دمای بالا اگر همین ۵۰۰ مگاوات اضافه بار مستمر بماند، ما نصاب جدیدی را در اوج تقاضای مصرف برق خواهیم داشت که قطعا با همکاری مردم در کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق، حتماً میتوانیم به صورت پایدار برق همه مشترکان بخشهای مختلف را تأمین کنیم.
برچسب ها :افزایش مصرف برق ، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی برق کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰