برگزاری صنعت پتروتک به منظور افزاش تولید دانشبنیان در زنجیره ارزش صنعت نفت
به گزارش انرژی پرس، هاجر فرشیدی صبح دیروز (سهشنبه، ۲۱ آذرماه) در نشست خبری دومین کنفرانس و نمایشگاه مدیریت فناوری و تولید دانشبنیان (پتروتک) با بیان اینکه وزارت نفت متولی برنامههای حمایت از فناوریها و فعالیتهای دانشبنیان در کشور است، گفت: بهمنظور ایجاد شبکه تحقیقاتی منسجم و جهتدهی به پژوهشهای دانشگاهی و معرفی نیازهای صنعت و مستعدسازی نیروی پژوهشی کشور برای جذب فناوری صنعت نفت از پارسال برای برگزاری این رویداد برنامهریزی شد.
وی ادامه داد: در برگزاری این رویداد تلاش میشود از ظرفیتهای داخلی وزارت نفت استفاده کنیم و با کمک پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت سعی کردیم این همایش با قدرت و کیفیت بیشتری نسبت به پارسال برگزار شود.
مدیرکل پژوهش وزارت نفت بیان کرد: تلاش شده به همه الزامهای توسعه فناوری پرداخته شود و امیدواریم همافزایی مطلوبی در این حوزه انجام شود و صنعت نفت بتواند بهخوبی از ظرفیتهای پژوهشی در کشور بهره ببرد.
صنعت نفت در مسیر توسعه قرار دارد
در ادامه این نشست غلامرضا خوانساری، مدیرکل نظام تأمین و تجاریسازی فناوری معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت تصریح کرد: توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان در دولت سیزدهم در بخش تجاریسازی شرکتهای سازنده بسیار گسترده شد، بهگونهای که هماکنون ۲ هزار شرکت سازنده در فهرست بلند منابع وزارت نفت ارزیابی شدهاند.
وی با اشاره به اینکه صنعت نفت در مسیر توسعه قرار دارد و بهزودی با اشباع بازار داخلی نیاز به بازار جهانی برای فروش ایجاد میشود، افزود: کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی با همکاری مستقیم معاونت بینالملل، بازرگانی وزارت نفت و چهار شرکت اصلی، حدود یک سال است که در وزارت نفت تشکیل شده که وظیفه اصلی این کارگروه تسهیلگری و تنظیمگری مسیر تجارت بینالملل برای خدمات فنی مهندسی و تجهیزات صنعت نفت است.
مدیرکل نظام تأمین و تجاریسازی فناوری معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت ادامه داد: نشستی تخصصی در این باره با عنوان صادرات خدمات فنی مهندسی طراحی شده که در آن از ۸۰ شرکت سازنده برتر و چند شرکت برتر صادرکننده تجهیزات دعوت شده است.
خوانساری افزود: هدف ما در این بخش نهادینه کردن موضوع صادرات در بخش صنعت نفت است و امیدواریم با برگزاری این نشست تخصصی گامی مثبت برای سازندگان داخلی بهعنوان یک خدمتگزار برداشته باشیم.
در همین حال، صادق صفارزاده، رئیس دانشکده نفت محمودآباد هم گفت: پارسال یکی از همایشهای بسیار موفق در حوزه صنعت نفت اجرا شد که همه ارکان زیستبوم فناوری صنعت نفت در آن نقش داشتند و علت اصلی موفقیت این کنفرانس همدلی و همکاری کل اعضا بود.
وی بیان کرد: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت با همکاری واحدهای مختلف، شماری از رویدادهای دانشجویی را برگزار کرد که از جمله آن میتوان به رویداد ایدهشو در دانشگاه صنعت نفت آبادان (پارسال) اشاره کرد و با استقبال مناسبی هم روبهرو شد.
رئیس دانشکده نفت محمودآباد با اشاره به برگزاری رویداد رقابتی «مهندسی نفت تندگویان» در دانشکده نفت اهواز با همکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز در آبانماه سال ۱۴۰۲، یادآور شد: دانشگاه تلاش میکند حلقه اتصالی میان دانشجویان و صنعت ایجاد کند.
در پایان رضا عاشوریزاده، دبیر برگزاری رویداد پتروتک در پایان این نشست با بیان اینکه در دو سال اخیر همکاری بسیاری خوبی در ارکان پژوهش و فناوری وزارت نفت داشتهایم، اظهار کرد: اقتصاد دانشبنیان و تجاریسازی یکی از خلأهایی بود که در زیست پژوهش و فناوری شاهد آن بودیم و همراه تلاش کردیم بتوانیم با یاری زیستبوم نوآوری و فناوری این خلأ را پوشش دهیم.
وی افزود: در بخش B۲Bها اهدافی مانند توسعه کسبوکارهای نوآورانه، بههمرسانی حوزههای نیاز و عرضههای فناورانه و هدفمند نبودن حضور مدیران و مسئولان عملیات مطرح است.
دبیر برگزاری رویداد پتروتک با بیان اینکه بحث حمایت از توسعه دانشبنیان، تکمیل زنجیره ارزش و تجاریسازی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه از اهداف اصلی و مهم ما در بخش صنعت نفت است، یادآور شد: یکی از موارد پراهمیت در این رویداد حضور مدیران ارشد و مسئولان عملیات برای شناسایی دستاوردهای نوآورانه شرکتهای دانشبنیان است.
منبع: شانا
برچسب ها :اخبار پتروشیمی ، پارک فناوری ، پتروتک ، صنعت نفت ، غلامرضا خوانساری ، هاجر فرشیدی ، وزارت نفت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰