کد خبر : 2815
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 شهریور 1402 - 9:20

یک کارشناس حوزه انرژی عنوان کرد:

ایران در اوج صادرات/ تولید روزانه ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت

ایران در اوج صادرات/ تولید روزانه ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت
هاشم زاده گفت: آمارهای مختلف بیانگر افزایش درآمدهای نفتی ایران بوده و باید گفت اکنون در اوج صادرات قرار داریم، به گونه‌ای که بر اساس آمار ماه اخیر ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه تولید نفت صورت گرفت و بیش از ۲ میلیون نفت و میعانات گازی به صادرات انجامیده است که درآمد آن برابر درآمد نفتی کل سال ۹۹ بوده و این بیانگر توسعه صادرات نفتی کشور است.

به گزارش انرژی پرس، هاشم زاده با اشاره به مسیر صعودی تولید نفت ایران، اظهار کرد: تولید نفت ایران از سال ۱۳۹۷ با یک مشکل جدی به دلیل تحریم‌ها روبرو شد به طوری که در سال ۱۳۹۹ به کمترین میزان خود رسید، اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و با بکارگیری راهبردهایی برای توسعه ظرفیت‌های صادراتی شرایط تغییر کرد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این بخش، گفت: سیاست بازارسازی، سیاست خرید تقاضا، بازسازی زیرساخت های حوزه پالایشگاهی کشورهایی همچون آمریکاری جنوبی، آفریقای و سوریه شرایط دیگری را رقم زد، تا جایی که در کشورهای هدف توانستیم پالایشگاهی مختص خوراک نفت ایران را آماده و به ظرفیت ایده‌آل برسانیم و اکنون به ازای آن می توانیم هم بنزین دریافت کنیم وهم معادل آن درآمدزایی ارزی داشته باشیم.

این کارشناس حوزه انرژی افزود: در هر دو حالت افزایش ۴۰۰ تا ۵۰۰ بشکه ای نفت و میعانات از این طریق محقق شده است، بخش دیگر از سیاست‌ها، موضوع بازاریابی ها بود که در پالایشگاه های خصوصی شرق آسیا در چین و مالزی و کشورهای دیگر رقم خورد، به گونه‌ای که با پالایشگاه‌های بخش خصوصی به صورت خرد بازاریابی‌هایی انجام دادیم و توسعه اتفاق افتاد، ظرفیت ۱.۵ میلیون بشکه در روز میعانات و نفت خام نیز از این طریق عملی شده است.

هاشم زاده با بیان اینکه این دولت در بازارسازی و بازاریابی‌های تخصصی ورود پیدا کرد و روش‌های سنتی را کنار گذاشت که همین مسأله به توسعه صادرات کمک کرد، گفت: اکنون نیز باتوجه به برآوردی که در تهاتر نفت صورت گرفته تا پایان سال تولید نفت به ۴ میلیون ۲۵۰ هزار بشکه خواهد رسید که یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در داخل کشور مصرف خواهد شد و مابقی نیز با مکانیزم های تهاتر و فروش نفت صادرات می‌شود.

وی با بیان اینکه ۱۱ میلیارد دلار تهاتر در بخش حمل و نقل در سال گذشته و همچنین تهاتر ۳۰۰ هزار بشکه برای ساخت پتروپالایشگاه‌ها در برنامه هفتم توسعه در نظر گرفته شده است که در جمع تولید چهار میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه خواهد شد که از زمان برجام نیزعدد بالاتری است، گفت: در زمان برجام تولید ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه را تجربه کردیم اما عدد و برآورد اولیه در زمان کنونی برای افزایش تولید نفت به ۴ میلیون ۲۵۰ هزار بشکه است که عدد بسیار خوبی است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۶
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مرتصی جلالی سه شنبه , ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲

نتیجه فروش نفت ورشد اقتصادی در سفره مردم منفی است پس با این حساب پول نفت کجاست؟

محمد سه شنبه , ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶

خب اقای دولت تاثیرش تو سفره و جیب ملت کجاس پولش کجاس.مگه نمیگین نفت مال مردمه.مردم بدبخت نان نیست بخورن پول نفت کجاس

علی چهارشنبه , ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۰:۱۳

این همه صادرات وقتیکه در اوضاع مردم تاثیر نمی گذارد، پس صادرات را به طور کامل قطع کنید. ظاهرا صادرات باجی به کشورهای پیشرفته است و دیگر هیچ!!

علی چهارشنبه , ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۰:۱۶

موقعی که فهمیدم به خاطر چند میلیارد دلار ناقابل کره اینهمه تاثیر روی روان دولت گذاشته،متوجه شدم صادرات نفت هیچ دلاری وارد ایرا نمیشه و فقط باج سبیل به اربابانشان می دهند.صد رحمت به عربها!!

علی چهارشنبه , ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۰:۲۱

بالاخره فهمیدیم گاو شیرده بودن خیلی بهتر از گاو قربانی است!!بیچاره ملت ایران که همیشه قربانی هستند و خوش به حال ملت عرب که هم شیر می‌دهند و هم رفاه دارند.

حسن چهارشنبه , ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۰:۲۵

اگه صادرات هزار برابر هم بشه فرقی به حال مردم نمیکند،نمونه اش زمان احمدی نژاد.کاش نفت ایران یک شبه خشک می شد