کد خبر : 5848
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 آذر 1402 - 15:39

غول نفتی امارات و انرژی استرالیا برای توسعه فناوری جذب کربن همکاری می‌کنند

غول نفتی امارات و انرژی استرالیا برای توسعه فناوری جذب کربن همکاری می‌کنند
تولیدکننده ملی نفت امارات متحده عربی و گروه انرژی استرالیایی سانتوس با یکدیگر همکاری کرده اند تا به طور مشترک توسعه یک پلتفرم مدیریت جهانی کربن را برای کمک به مشتریان در منطقه آسیا و اقیانوسیه برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای بررسی کنند.

به گزارش انرژی پرس، شرکت ملی نفت ابوظبی که تقریباً تمام نفت سومین تولیدکننده بزرگ اوپک، امارات متحده عربی را تامین می کند، همچنین با سانتوس برای پیشبرد فناوری های جذب و ذخیره کربن یا CCS و کشف توسعه حمل و نقل و حمل و نقل دی اکسید کربن همکاری خواهد کرد. غول نفتی امارات متحده عربی روز سه شنبه گفت: شبکه زیرساختی برای فعال کردن بخش های پرتاب کننده سنگین برای جذب، حمل و ذخیره دائمی CO2 انجام خواهد شد.

معاون اجرایی راه حل های انرژی در سانتوس، در بیانیه ای گفت: «برای برآوردن اهداف آب و هوایی جهان، نیاز به افزایش مقیاس بزرگ CCS است و شرکت هایی مانند سانتوس و ADNOC دارای فناوری، زیرساخت و دانش هستند تا بتوانند CCS کم هزینه و انرژی کم کربن را به صورت رقابتی در مقیاس جهانی ارائه کنند. استوارت گرانت.»

فرصت بزرگی برای تامین‌کنندگان سنتی انرژی مانند استرالیا و امارات وجود دارد تا در خط مقدم کمک به کربن‌زدایی منطقه‌ای از طریق استفاده از مزیت‌های رقابتی طبیعی ما در ذخیره‌سازی کربن و زنجیره‌های تامین انرژی باشند. این اولین قرارداد جذب کربن و مدیریت کربن برای ADNOC، شرکت ملی کشور میزبان اجلاس COP28 در دبی در اواخر این ماه نیست.

بیشتر بخوانید:  توسعه یکپارچه میدان‌های مشترک و تجارت گاز و فرآورده بین ایران و عراق بررسی شد

ماه گذشته، ADNOC و Occidental توافقی را برای انجام یک مطالعه مهندسی اولیه مشترک برای ساخت اولین تأسیسات جذب مستقیم هوا در مقیاس مگاتون در خارج از ایالات متحده اعلام کردند.

ADNOC ظرفیت جذب کربن ۱۰ میلیون تن در هر سال را تا سال ۲۰۳۰ هدف قرار داده است که معادل خروج بیش از ۲ میلیون خودروی احتراق داخلی از جاده ها است.

غول نفتی امارات اولین شرکت ملی نفتی بود که هدف انتشار خالص صفر را اعلام کرد، که اخیراً آن را از هدف قبلی ۲۰۵۰ به سال ۲۰۴۵ رساند و اولین شرکت نفتی در گروه همتایان خود بود که متعهد به صفر کردن خالص در سال ۲۰۴۵ شد.

سلطان احمد الجابر، مدیر عامل گروه ADNOC، رئیس جمهور منتخب COP28 است و این شرکت پیش از اجلاس سران، استراتژی های مختلفی را برای کاهش کربن اعلام کرده است و می گوید صنعت نفت باید تلاش های جهانی کربن زدایی را رهبری کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.